06. januari 2020
In november de opening van de nieuwe tentoonstelling Humania van het NEMO Museum mogen openen. i.s.m. met Corpus Acrobatics Hieronder een kleine sfeer impressie van de skeak preview avonden en de officiƫle opening.
14. maart 2019
Na een geweldige eerste seizoen van Sprookjessprokkelaar de musical in het Efteling Theater zijn we in 2018/2019 te zien in de theaters door heel Nederland en Belgie !
18. december 2017
Kijk hier naar de nieuwste videoclip van het nummer "Ga" van de musical De Sprookjessprokkelaar. Ik kom er ook in voor.
06. december 2017
Sinds 30 september 2017 speel ik mee in de musical De Sprookjessprokkelaar in het Efteling Theater. Een leuke trailer kun je hier bekijken.
06. december 2017
Eindelijk, eindelijk, eindelijk...........mijn website staat online. Nu ik gekozen heb om voortaan volledig als professioneel uitvoerend artiest door het leven te gaan, kon ik niet achterblijven. Er moest een website komen. Samen met mijn vader ben ik op zoek gegaan naar een provider en een geschikt pakket. We hebben het begin november gevonden. En dan begint het. Echt, in het begin snapte ik er niks van. Maar na een paar avonden stoeien en experimenteren begon ik het te begrijpen. We moesten...